Roux Down The River
- Matlagning
- 1 säsong
- 5 avsnitt
- 0+
Kocken Michel Roux letar efter de godaste matställena längs Themsen.
Hummerravioli och hjortpajer
Avsnitt 1484765
50 minTillgänglig 3+ månaderMichel Roux börjar sin resa på sin familjs flodnära restaurang och på Heston Blumenthals pub. Dessutom lagar han hummerravioli och hjortpajer.
Michel Roux börjar sin resa på sin familjs flodnära restaurang och på Heston Blumenthals pub. Dessutom lagar han hummerravioli och hjortpajer.
Ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter
Avsnitt 1492945
50 minTillgänglig 3+ månaderI Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter.
I Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter.
Roux Down The River
Avsnitt 1515960
50 minTillgänglig 3+ månaderMichel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen.
Michel går och fiskar med en gammal vän och tillagar en utomhusrätt med fisk vid floden. Dessutom gör han vattenkräftsoppa, en vintersallad och rostade äpplen.
Kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj
Avsnitt 4
50 minTillgänglig 3+ månaderMichel anländer till London, där han går på ler-vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.
Michel anländer till London, där han går på ler-vandring och besöker en 500 år gammal pub. Han tillagar stekt kyckling, musselgryta och päron- och plommonsmulpaj.
Pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets
Avsnitt 5
50 minTillgänglig 3+ månaderI Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.