Fransk vardagsmat med Michel Roux
- Matlagning
- 3 säsonger
- 22 avsnitt
- 0+
Michel Roux har flera decenniers erfarenhet som kock med en stjärna i Guide Michelin och skapar utsökta menyer för alla tillfällen.
Avsnitt 1
Avsnitt 1
43 minTillgänglig 3+ månaderToppkocken Michel Roux befinner sig på semester i södra Frankrike och lagar några av sina enklaste favoriträtter.
Toppkocken Michel Roux befinner sig på semester i södra Frankrike och lagar några av sina enklaste favoriträtter.
Avsnitt 2
Avsnitt 2
43 minTillgänglig 3+ månaderMichel Roux är på matäventyr under sin semester i södra Frankrike. I dagens avsnitt lagar han en enkel och läcker löktårta och delar med sig av hans bästa ingredienser till en perfekt sallad.
Michel Roux är på matäventyr under sin semester i södra Frankrike. I dagens avsnitt lagar han en enkel och läcker löktårta och delar med sig av hans bästa ingredienser till en perfekt sallad.
Avsnitt 3
Avsnitt 3
43 minTillgänglig 3+ månaderIdag testar Michel på strandfiske för att därefter tillaga en av hans favorit-fiskrätter, makrill med senapssås! Michel bjuder även familjen på stekt kyckling med tillhörande smaksatt smör.
Idag testar Michel på strandfiske för att därefter tillaga en av hans favorit-fiskrätter, makrill med senapssås! Michel bjuder även familjen på stekt kyckling med tillhörande smaksatt smör.
Avsnitt 4
Avsnitt 4
43 minTillgänglig 3+ månaderI dagens avsnitt åker Michel till klipporna Donzerre för att senare tillaga hans favoriträtt, stekt kanin med örter. Michel ger sina bästa osttips och bakar en klassisk mandel frangipani-tårta.
I dagens avsnitt åker Michel till klipporna Donzerre för att senare tillaga hans favoriträtt, stekt kanin med örter. Michel ger sina bästa osttips och bakar en klassisk mandel frangipani-tårta.
Avsnitt 5
Avsnitt 5
43 minTillgänglig 3+ månaderVilka är de bästa råvarorna för en lyckad semester? Det visar Michel Roux oss i dagens avsnitt. Senare beger han sig till kuststaden Grau de Roi och äter den traditionella fiskgrytan från regionen Bouillabaise.
Vilka är de bästa råvarorna för en lyckad semester? Det visar Michel Roux oss i dagens avsnitt. Senare beger han sig till kuststaden Grau de Roi och äter den traditionella fiskgrytan från regionen Bouillabaise.
Avsnitt 6
Avsnitt 6
43 minTillgänglig 3+ månaderVilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall.
Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall.
Avsnitt 7
Avsnitt 7
50 minTillgänglig 3+ månaderMichel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek.
Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek.
Avsnitt 8
Avsnitt 8
50 minTillgänglig 3+ månaderMichel Roux besöker idag en grisfarm för råvaror till en maträtt och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt.
Michel Roux besöker idag en grisfarm för råvaror till en maträtt och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt.