
James Martin´s French Adventure
- Matlagning
- 1 säsong
- 7 avsnitt
Vi får följa med när den brittiska kocken James Martin kör genom Frankrike med Keith Floyds Citroen 2CV original.
- Genrer
- Matlagning, Resa
Kommande avsnitt
Säsong 1, Avsnitt 10
Bresse – Kycklingens kungarike
Avsnitt 9
1 timTillgänglig till måndag 5 majVad gör kycklingen från Bresse så speciell? James träffar Georges Blanc och lagar en rätt som hyllar denna berömda ingrediens.
Vad gör kycklingen från Bresse så speciell? James träffar Georges Blanc och lagar en rätt som hyllar denna berömda ingrediens.
Jura – Lokala delikatesser
Avsnitt 8
1 timTillgänglig till torsdag 1 majVad gör Juraregionens frukter så unika? James besöker en gård och lagar rätter med lokala äpplen och päron.
Vad gör Juraregionens frukter så unika? James besöker en gård och lagar rätter med lokala äpplen och päron.
Annecy – Smaker vid sjön: Från marknad till bord
Avsnitt 7
1 timTillgänglig till torsdag 24 aprilVad gör Annecy till en matdestination vid sjön? James besöker marknader och lagar rätter med lokala tomater från denna vackra plats.
Vad gör Annecy till en matdestination vid sjön? James besöker marknader och lagar rätter med lokala tomater från denna vackra plats.
Lyon – Smakrik mat
Avsnitt 6
1 timTillgänglig till torsdag 24 aprilVad gör Lyon till Frankrikes gastronomiska huvudstad? James upptäcker stadens rika kulinariska scen och skapar både klassiska och moderna rätter.
Vad gör Lyon till Frankrikes gastronomiska huvudstad? James upptäcker stadens rika kulinariska scen och skapar både klassiska och moderna rätter.
Dordogne – Traditionell mat och smaker från den franska landsbygden
Avsnitt 5
1 timTillgänglig till lördag 19 aprilVad gör Dordogne så speciell för matälskare? James utforskar regionens traditionella rätter och lokala skatter.
Vad gör Dordogne så speciell för matälskare? James utforskar regionens traditionella rätter och lokala skatter.
Charente – I hjärtat av cognacens rike
Avsnitt 4
1 timTillgänglig till lördag 12 april 16:00Hur påverkar cognac regionens mattraditioner? James besöker Charente och lär sig om cognacens historia och matlagning med foie gras.
Hur påverkar cognac regionens mattraditioner? James besöker Charente och lär sig om cognacens historia och matlagning med foie gras.
Languedoc – En kulinarisk upptäcktsresa
Avsnitt 3
1 timTillgänglig till imorgon 17:00Vad gör Languedoc till en matälskarens dröm? James skapar rätter med lokala smaker från denna mångsidiga region.
Vad gör Languedoc till en matälskarens dröm? James skapar rätter med lokala smaker från denna mångsidiga region.