
Italien med Stanley Tucci
- Resa
- 2 säsonger
- 14 avsnitt
- 0+
- 8.6
Skådespelaren Stanley Tucci reser kors och tvärs i Italien och bekantar sig med landets rika mattraditioner. Han reder ut vad som gör kökskulturerna i Toscana, Sicilien, Milano, Rom, Neapel och Bologna unika för traktens invånare och historia.
- Genrer
- Resa, Matlagning
Naples och Amalfikusten
Avsnitt 1
40 minTillgänglig 3+ månaderStanley tar med dig genom historien och ingredienserna i Neapels berömda pizza genom att hitta den färskaste mozzarellan och de bästa San Marzano-tomaterna. Sedan utforskar han ön Ischia och njuter av spaghetti och zucchini på Amalfikusten.
Stanley tar med dig genom historien och ingredienserna i Neapels berömda pizza genom att hitta den färskaste mozzarellan och de bästa San Marzano-tomaterna. Sedan utforskar han ön Ischia och njuter av spaghetti och zucchini på Amalfikusten.
Rom
Avsnitt 2
40 minTillgänglig 3+ månaderStanley Tucci beger sig till Rom i sökandet efter de berömda fyra pastasorterna. Stanley beställer rigatoni all'amatriciana, smakar på carbonara och provar ett urval av ostar och korvar gjorda av får och grisar som föds upp i regionen.
Stanley Tucci beger sig till Rom i sökandet efter de berömda fyra pastasorterna. Stanley beställer rigatoni all'amatriciana, smakar på carbonara och provar ett urval av ostar och korvar gjorda av får och grisar som föds upp i regionen.
Bologna
Avsnitt 3
40 minTillgänglig 3+ månaderStanley Tucci utforskar Bologna, som av många anses vara matens huvudstad i Italien. Regionen Emilia-Romagna är hem för globalt erkända skyddade livsmedelsprodukter: parmigiano, prosciutto de Parma och traditionell balsamvinäger, för att nämna några.
Stanley Tucci utforskar Bologna, som av många anses vara matens huvudstad i Italien. Regionen Emilia-Romagna är hem för globalt erkända skyddade livsmedelsprodukter: parmigiano, prosciutto de Parma och traditionell balsamvinäger, för att nämna några.
Milan
Avsnitt 4
40 minTillgänglig 3+ månaderStanley Tucci äter och dricker sig runt i Milano. Här avnjuter Stanley en aperitivo, känner sig inspirerad att göra pizzoccheri - en nudel gjord av bovete, och njuter av klassisk milanais - kalvkotletter och risotto.
Stanley Tucci äter och dricker sig runt i Milano. Här avnjuter Stanley en aperitivo, känner sig inspirerad att göra pizzoccheri - en nudel gjord av bovete, och njuter av klassisk milanais - kalvkotletter och risotto.
Toscana
Avsnitt 5
45 minTillgänglig 3+ månaderStanley Tucci utforskar sitt tidigare hem: Toscana. Stanley gör en vinbar-runda, firar vikten av det enkla brödet och smakar på rätter som använder gammalt bröd som huvudingrediens.
Stanley Tucci utforskar sitt tidigare hem: Toscana. Stanley gör en vinbar-runda, firar vikten av det enkla brödet och smakar på rätter som använder gammalt bröd som huvudingrediens.
Sicilien
Avsnitt 6
45 minTillgänglig 3+ månaderStanley Tucci besöker Sicilien. Här provar Stanley en salt, knaprig sensation, smakar på druvorna som odlas i regionens unika jordar och reflekterar över siciliansk gästfrihet.
Stanley Tucci besöker Sicilien. Här provar Stanley en salt, knaprig sensation, smakar på druvorna som odlas i regionens unika jordar och reflekterar över siciliansk gästfrihet.