
Luke Nguyen’s India
- Resa
- 2024
- Säsong 1
- 0+
Om serien: Luke Nguyen åker runt södra Indien och utforskar regionens kök. Han möter lokala kockar som introducerar honom till det indiska kökets värld.
Coimbatore, Tamil Nadu och Thrissur Kerala
Avsnitt 2
1 timTillgänglig 3+ månaderLuke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj i Thrissur för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur.
Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj i Thrissur för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur.
Kochi, Kerala och Kerala Backwaters
Avsnitt 3
1 timTillgänglig 3+ månaderLuke besöker hamnstaden Kochi, Kerala, där han utforskar de ikoniska kinesiska fiskenäten, tvättar på det gamla sättet och lagar en berömd rätt. Han lämnar sedan staden för att uppleva delstatens backvatten och lokala fisketekniker.
Luke besöker hamnstaden Kochi, Kerala, där han utforskar de ikoniska kinesiska fiskenäten, tvättar på det gamla sättet och lagar en berömd rätt. Han lämnar sedan staden för att uppleva delstatens backvatten och lokala fisketekniker.
Luke Nguyen’s India
Avsnitt 4
1 timTillgänglig 3+ månaderLuke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai, det andliga hjärtat av Tamil Nadu, för att hitta dolda pärlor med hjälp av en lokal matjournalist.
Luke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai, det andliga hjärtat av Tamil Nadu, för att hitta dolda pärlor med hjälp av en lokal matjournalist.
Chettinad, Kymbakonam och Pondicherry
Avsnitt 5
1 timTillgänglig 3+ månaderLuke får lära sig om Chettinads historia och njuter av dess berömda kök. Han provar sedan chutneys i Kumbakonam och utforskar den spännande matscenen i Pondicherry.
Luke får lära sig om Chettinads historia och njuter av dess berömda kök. Han provar sedan chutneys i Kumbakonam och utforskar den spännande matscenen i Pondicherry.
Fransk mat och Diwali-fest i Pondicherry
Avsnitt 6
1 timTillgänglig 3+ månaderLuke utforskar den franska matkulturen i Pondicherry med kocken Jay. Sedan hittar han kulinariska skatter i Chennai och avslutar sin resa i södra Indien med en gnistrande Diwali-firande.
Luke utforskar den franska matkulturen i Pondicherry med kocken Jay. Sedan hittar han kulinariska skatter i Chennai och avslutar sin resa i södra Indien med en gnistrande Diwali-firande.
Bangalore
Avsnitt 1
49 minTillgänglig 3+ månaderLuke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden. Han lär sig att göra idli och träffar en vän för att utforska nattmarknaderna.
Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden. Han lär sig att göra idli och träffar en vän för att utforska nattmarknaderna.