Freshly Picked with Simon Toohey
- Matlagning
- 2023
- Avsnitt 4
- Säsong 2
- 21 min
- 0+
- Säsong 2
- Avsnitt 4: Episode 4
Simon besöker Melbournes första veganska slakteri och hittar den bästa plantbaserade färsen för att skapa ostfyllda tortillas.
Om serien: Den australiska tv-kocken Simon Toohey är känd världen över för sin unika förmåga att förvandla grönsaker och frukt till spännande rätter fulla av smak. Häng med på en hållbar och kulinarisk resa mot en grönare matglädje.
Episode 4
Avsnitt 4
21 minTillgänglig till 1 jan 2025Simon besöker Melbournes första veganska slakteri och hittar den bästa plantbaserade färsen för att skapa ostfyllda tortillas.
Simon besöker Melbournes första veganska slakteri och hittar den bästa plantbaserade färsen för att skapa ostfyllda tortillas.
Episode 7
Avsnitt 7
21 minTillgänglig till 1 jan 2025Simon delar med sig av sina familjehemligheter när han tillagar sin mammas oljiga pasta med en läcker twist. Sedan blir det hett i köket när tamales serveras, följt av tips om hur örter kan användas för att lyfta smakerna ännu mer.
Simon delar med sig av sina familjehemligheter när han tillagar sin mammas oljiga pasta med en läcker twist. Sedan blir det hett i köket när tamales serveras, följt av tips om hur örter kan användas för att lyfta smakerna ännu mer.
Episode 8
Avsnitt 8
21 minTillgänglig till 1 jan 2025I detta avsnitt börjar vi med en uppfriskande favorit från det japanska köket. Simon delar knepen för att dra nytta av gamla grönsaker, och Monica Mignone skapar den mest dekadenta chokladtårtan.
I detta avsnitt börjar vi med en uppfriskande favorit från det japanska köket. Simon delar knepen för att dra nytta av gamla grönsaker, och Monica Mignone skapar den mest dekadenta chokladtårtan.
Episode 11
Avsnitt 11
21 minTillgänglig till 1 jan 2025I dagens avsnitt av Freshly Picked är sparris huvudingrediensen. Simon satsar på att förbättra hamburgaren och lyfter street food till nya höjder med ett fantastiskt grillrecept.
I dagens avsnitt av Freshly Picked är sparris huvudingrediensen. Simon satsar på att förbättra hamburgaren och lyfter street food till nya höjder med ett fantastiskt grillrecept.
Episode 12
Avsnitt 12
21 minTillgänglig till 1 jan 2025Det blir varmt i köket när Simon lagar svampkebab. Han ger sig även i kast med konsten att göra sushi och får besök av den turkiska kocken Coskun Uysal för att laga kofta.
Det blir varmt i köket när Simon lagar svampkebab. Han ger sig även i kast med konsten att göra sushi och får besök av den turkiska kocken Coskun Uysal för att laga kofta.
Episode 15
Avsnitt 15
21 minTillgänglig till 1 jan 2025I dagens avsnitt av Freshly Picked bjuder vi på ett enkelt tofurecept som passar alla veckodagar. Simon överraskar med en enkel men sensationell dessert innan han ger sig ut längs floden i jakten på den ultimata varma mackan.
I dagens avsnitt av Freshly Picked bjuder vi på ett enkelt tofurecept som passar alla veckodagar. Simon överraskar med en enkel men sensationell dessert innan han ger sig ut längs floden i jakten på den ultimata varma mackan.
Episode 16
Avsnitt 16
21 minTillgänglig till 1 jan 2025Den fantastiska Nornie Bero är tillbaka i köket med ett recept på ångbakat bröd med nyzeeländsk spenat. Simon skapar wraps som är perfekta för helgens äventyr och tar tofu till en ny nivå med ett värmande vinterrecept.
Den fantastiska Nornie Bero är tillbaka i köket med ett recept på ångbakat bröd med nyzeeländsk spenat. Simon skapar wraps som är perfekta för helgens äventyr och tar tofu till en ny nivå med ett värmande vinterrecept.
Episode 1
Avsnitt 1
21 minTillgänglig till 1 jan 2025"
Freshly Picked är tillbaka med en ny säsong. Dagens meny bjuder på en snabb, smakrik pumpacurry och ett episkt recept på krispiga riskakor som är perfekta för en läcker vardagslunch."
"
Freshly Picked är tillbaka med en ny säsong. Dagens meny bjuder på en snabb, smakrik pumpacurry och ett episkt recept på krispiga riskakor som är perfekta för en läcker vardagslunch."
Episode 3
Avsnitt 3
21 minTillgänglig till 1 jan 2025Inled festmåltiden med Simons recept på aubergineburgare och lär dig hans enkla knep för att lyfta smakerna till nästa nivå.
Inled festmåltiden med Simons recept på aubergineburgare och lär dig hans enkla knep för att lyfta smakerna till nästa nivå.
Episode 9
Avsnitt 9
21 minTillgänglig till 1 jan 2025Simon upptäcker en skatt vid regnbågens slut när han besöker en ekologisk gård och lagar "Rainbow Chard Wraps". Sedan återvänder han till köket för att skapa en dipp som är perfekt att servera med råa grönsaker.
Simon upptäcker en skatt vid regnbågens slut när han besöker en ekologisk gård och lagar "Rainbow Chard Wraps". Sedan återvänder han till köket för att skapa en dipp som är perfekt att servera med råa grönsaker.