Köket
- Matlagning
- 2024
- Avsnitt 198
- Säsong 2024
- 5 min
- 0+
- Säsong 2024
- Avsnitt 198: Köttfärspaj med kantareller och crème fraiche
Jennie Walldén lagar familjens favoritpaj gjord på enklaste pajdegen fylld med köttfärs, kantareller, crème fraiche och lagrad ost. Receptet hittar du på köket.se
Om serien: Svensk matlagningsserie. Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.
Kommande avsnitt
Säsong 2024, Avsnitt 256
Kökets middagstips
Avsnitt 255
12 minTillgänglig 3+ månaderSvensk matlagningsserie. Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.
Svensk matlagningsserie. Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.
Dillbakad lax med senapsstuvad grönkål och potatis
Avsnitt 254
16 minTillgänglig 3+ månaderStefan Ekengren lagar härlig middag med lax i ugn under ett krispigt täcke av panko, dill och senap serverad med en stuvning på potatis och grönkål. Receptet hittar du på köket.se
Stefan Ekengren lagar härlig middag med lax i ugn under ett krispigt täcke av panko, dill och senap serverad med en stuvning på potatis och grönkål. Receptet hittar du på köket.se
Fröknäcke med Catarinas sillröra
Avsnitt 253
12 minTillgänglig 3+ månaderCatarina König bjuder på hembakt fröknäcke med en god röra på matjessill, ägg och crème fraiche. Lika gott till jul och påsk som till midsommar. Receptet hittar du på köket.se
Catarina König bjuder på hembakt fröknäcke med en god röra på matjessill, ägg och crème fraiche. Lika gott till jul och påsk som till midsommar. Receptet hittar du på köket.se
Rostad brysselkål med marinerad lök, granatäpple och fetaost
Avsnitt 252
12 minTillgänglig 3+ månaderSiri Barje planerar för julbordet och lagar en matig och grön sallad med rostad brysselkål, marinerad rödlök, smulad fetaost och sötsyrliga granatäpplekärnor. Receptet hittar du på köket.se
Siri Barje planerar för julbordet och lagar en matig och grön sallad med rostad brysselkål, marinerad rödlök, smulad fetaost och sötsyrliga granatäpplekärnor. Receptet hittar du på köket.se
Kyckling i ugn med saffran och citron
Avsnitt 251
13 minTillgänglig 3+ månaderTommy Myllymäki lagar smidig kyckling i ugn där stekskyn som samlas i formen från kycklingen och alla kryddor blir en magiskt god sås. Bjud med ris till och middagen är komplett. Receptet hittar du på köket.se
Tommy Myllymäki lagar smidig kyckling i ugn där stekskyn som samlas i formen från kycklingen och alla kryddor blir en magiskt god sås. Bjud med ris till och middagen är komplett. Receptet hittar du på köket.se
Rostad pumpa och kål med saffranshonung och bulgursallad
Avsnitt 250
12 minTillgänglig 3+ månaderZeina Mourtada lagar en färggrann middag med pumpa och kål som rostas tillsammans med saffranshonung i ugnen. Till bjuds en bulgur- och grönkålssallad, tjock yoghurt och knapriga pecannötter. Receptet hittar du på köket.se
Zeina Mourtada lagar en färggrann middag med pumpa och kål som rostas tillsammans med saffranshonung i ugnen. Till bjuds en bulgur- och grönkålssallad, tjock yoghurt och knapriga pecannötter. Receptet hittar du på köket.se
Kycklingrullader med pressad potatis och magisk sås
Avsnitt 249
4 minTillgänglig 3+ månaderCatarina König lagar kycklingrullader fyllda med bacon, dijonsenap och citron. Rulladerna bryns till fin yta och får sen koka färdigt i en läcker sås för att sen serveras med gröna bönor och pressad potatis. Receptet hittar du på köket.se
Catarina König lagar kycklingrullader fyllda med bacon, dijonsenap och citron. Rulladerna bryns till fin yta och får sen koka färdigt i en läcker sås för att sen serveras med gröna bönor och pressad potatis. Receptet hittar du på köket.se
Saffranspasta med skaldjur
Avsnitt 248
4 minTillgänglig 3+ månaderFilip Poon tipsar om en krämig pasta med saffran som i smaken påmminer om en fisk- och skaldjursgryta. Receptet hittar du på köket.se
Filip Poon tipsar om en krämig pasta med saffran som i smaken påmminer om en fisk- och skaldjursgryta. Receptet hittar du på köket.se
Ljummen sallad på grönkål, matvete och friterad kapris
Avsnitt 247
4 minTillgänglig 3+ månaderTommy Myllymäki lagar en matig sallad med matvete som bas, en oslagbart god och krämig dressing, rostad grönkål och broccoli samt friterad kapris på toppen. Receptet hittar du på köket.se
Tommy Myllymäki lagar en matig sallad med matvete som bas, en oslagbart god och krämig dressing, rostad grönkål och broccoli samt friterad kapris på toppen. Receptet hittar du på köket.se
Tortellini in brodo
Avsnitt 246
4 minTillgänglig 3+ månaderZeina Mourtada lagar en prisvärd middag där goda grönsaker kokas till en smakrik buljong och i samma buljong kokas torkad tortellini. En perfekt mitt i veckan-middag. Receptet hittar du på köket.se
Zeina Mourtada lagar en prisvärd middag där goda grönsaker kokas till en smakrik buljong och i samma buljong kokas torkad tortellini. En perfekt mitt i veckan-middag. Receptet hittar du på köket.se